Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Történetek

 1.rész

<Dóri szemszögéből>

Végre kitört a nyár, már alig vártam mert nagyon nehéz volt  ez a második év a gimiben. Zsófival megbeszéltük, hogy idén nyáron, sokat bulizunk.Megünnepeljük a jó bizonyítványát, mert az övé az volt az enyém, hát annyira nem lett fényes, bár  kettesem se lett, aminek a szüleim örültek. Mivel Zsófi a legjobb barátnőm ezért magától értetődő, hogy együtt keresünk diák munkát. Mindketten imádjuk a vízet ezért a Balatonon szeretnék dolgozni, és sokat-sokat fürödni, bulizni. Abból a pénzből amit mi keresünk meg, így persze most kivételesen nem hallgatjuk azt a nyáron a szüleinktől,hogy "Már megint a mi pénzünkből mész bulizni! Nagy lány vagy keres munkát!!" Már kéthét eltelt a Vakációból, amikor megszólalt a telefon. Zsófi hívott. Munkát talált. A "magyar tenger" partjánál fogunk dolgozni, a vizíbicikli kölcsönzönél. Már alig várom a munkahyelyünket!

<Zsófi szemszögéből>

Király végre nyár van! Tudom úgy tűnik hogy én vagyok a jó kislány aki tanul meg minden,de nem jó a tanulás az oké meg minden az kell de a buli,a fiúk,a sok strandolás az méginkább. Dóri a legjobb barátnőm,s elszántuk magunkat hogy dolgozni fogunk mert kell a pénz,nem-nem gyüjtök semmire vagyis egy dologra azért még is a sok bulira! Van egy barátom is vele is szeretnék minél több időt tölteni, de szoros pórázon fognak a szüleim sajnos ők nem is tudják hogy van valakim,dehát "egyszer mindenkiért eljön a szerelem" bizony értem is eljött . Na de most nem ez a lényeg szóval az hogy a nyár az egy gyönyörű időszak a tinik 98%-nak a a kedvenc évszakja az tuti, mivel ilyenkor vehetik le magukról a ruhát és végre vehetik fel a dögösebbnél dögösebb bikiniket és ez bizony a pasik álma!Bár a Dóri várja nagyon a nyarat mert ő sem maradhat szerelem nélkül  neki is tetszik valaki az illető már szerelmet vallott neki, de ő még nem merte megmondani neki vonzalmát iránta,de azt a nyarat állítja be a megfelelőnek!

<Dóri szemszögéből>

Annyira jó lesz ez a nyár! Már érzem, remélem! De az biztos, hogy nagyon felkell készülnöm valamire. Szóval az van, hogy tetszik egy srác, és hát ő már mondta, hogy én is tetszek neki,mire én leblokkoltam és nem mertem elmondani neki. De idén nyáron minden tök más lesz, mert bátor leszek, és elmondom. Csak még azt nem tudom, hogy hogyan.De vissza emlékezve arra, hogy mit csináltam amikor bevallotta,hát  annyira gáz volt, amikor eszembe jut elkap a röhögőgörcs. Zsófi meg egész álló nap a pasijáról beszél, annyira örül, hogy végre ,megint van barátja. El sem hiszem 16 évesen elmegyek dolgozni,a legtöbb tini általában várja ezt a napot. De amikor találkozik a fönőkével, vagy a sok szófogadatlan gyerekkel, na hát azt a részét nem várom kivéve ha a fönököm jó fej, és na jó bevallom talán egy kicsit izgulok emiatt. Zsófi nem hiszem, hogy izgul ezmiatt, mert ő ilyen szempontból lazább. Mármint tök egyforma az ízlésunk, sok mindenben hasonlítunk, ezért lettünk B.F.F-ek! De ő megfogja a pókokat, gyíkokat, békákat, míg én inkább elfutok melletük. :) Persze nem vagyok hisztis, csak nem szeretem az ilyen állatokat. Tegnap előtt, voltunk egy házibuliba és ott volt Kristóf is. Ő az a srác aki nekem tetszik. Amikor Zsófival beléptünk az ajtón, mindenki ránk nézett, amit most kivételesen megértek, mert nagyon sokat készülödtünk, annak érdekében, hogy jól nézzünk ki. És el is értük. A buli nagyon kiráy volt, sokat táncoltam a Kristóffal is. Azt hittem elájulok amikor oda jött és felkért. Zsófi természetesen nagyon sokat volt az ő Péterével. Aminek örülök, mert így el tud lazulni kicsit, és még táncolni is tud, pedig társaságba nehezen oldódik, A reggel már nem volt annyira fényes. Én ott aludtam Zsozsonál ami jó volt mert ha a szüleim észrevették volna, hogy ittam, hát szerintem életem végégig szoba fogságba lettem volna. De nem értem őket, végülis 16 éves vagyok, már félig felnőtt, és 1 hónap könyörgés kell ahhoz , hogy elengedjenek bulizni. Vagyis csak anyának, mert apu bizik bennem. De nem érdekel idén nyáron én is keresni fogok, és akkor megyek és annyiszor bulizni amikor akarok. Ezt meg is fogom mondani anyunak, amikor nem akar legközelebb elengedni.

 

>Zsófi szemszögéből<

Mint már mondtam hogy itt a Balatonnál fogunk dolgozni ,igen ez így is lett már be is töltöttük mindketten az állást szerencsére mindkettőnket felvettek minden vizsgálat meg ilyesmik jók lettek.Hú mekkora megkönnyebbülés holnap kezdünk nagyon várom múlt nyáron az egyik barátnőm is itt dolgozott  szerinte nagyon hamar meg fogom unni de nem érdekel,egyrészt nem sok mindent kell csinálnom szinte csk kiadni a vizibicikliket meg elmondani a tapasztalatlanoknak hogy hogyan működik másrész a pénz is kell,ugyhogy nem tud érdekelni a véleménye.Jajj de nagyon izgulok mert ma találkozok a barátommal Péterrel olyan édes srác,együtt megyünk fürödni a balatonba és folyton mondja hogy milyen szexy vagyok bikiniben.Oh ugy szeretem, csónakkal megyünk ki ketten azt hiszem megtaláltam életem szerelmét.

Még aznap randi után:

Huuuu megvolt a fürdős randi olyan boldog vagyok,és egyszerűen nem jön le a mosoly az arcomról először is kimentünk folyton csókolgatott de hagytam mert nagyon szeretem én puszilgattam,kedves szavakkal árasztotta el a szívemet.A fürdés hogy alakult?

Hát az zsír volt labdáztunk fotózgattunk meg iylenek.Nem nem történt semmi a csónakban,avagy a nádasban még nem állnák rá készen ő egy évvel idősebb,és azt mondta hogy 17 évesen szeretné elveszteni de én még nem állok rá kész és nagyon szeretem nem szeretném hogy elhagyjon.De talán még szex nélkül is szeret.

2.rész 

<Dóri szemszögéből>

Ma reggel hatkor kezdődőtt a munka. Nagyon élveztem a beavatást amikor megmutatták, hogy  mit hogy kell csinálni.A fönökünk is nagyon kedves, tök jó fej.Most 11 óra körül van, és nagyon sokan kölcsönöznek Márián vízibiciklit, tehát nem igazán unatkozom. Meg hát ketten vagyunk. mert a Zsozso is itt van, és elhülyülünk. Holnap nem mi nekünk lesz a műszakunk, úgyhogy eltudok menni egy bulira ahol, ott lesz Kristóf is. Ma este elmondom neki. Remélem összejövünk. De iszonyatosan izgulok, nem tudom, hogy hogy mondjam el neki. Nem akarok beégni, mert az nagyon gáz lenne, ráadásul másodszor. Annyiszor leforgattam már a fejemben, hogy félre hívom a szemébe nézek és csak annyit mondok: "Szeretlek!"De biztos vagyok benne, hogy nem fog simán menni. Miért is menne? Az nem az én formám lenne.Megasztán őmár smárolt is én meg még nem, és nem is attól félek, hogy nem érti meg, mert biztos megfogja hiszen nagyon rendes, cuki, aranyos, jó képű és....na térjünk vissza a valóságba. Ma elmondom neki és kész. Ő is bevallja (mégegyszer) és a bulin összejövünk. Legalábbis bízok benne. Már most liftezik a gyomrom. Milyen vicces lenne ha akkor hánynék oda az izgalomtól. Mondjuk akkor biztos nem nevetnék. Komoly szintet nyomnám! Nem lenne gyenge! De úgy se így lesz, tudom, bízom benne, remélem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 44948
Hónap: 1072
Nap: 47